Evenement: Ondernemer, tegen wil en dank?

Graag nodigen wij je uit voor ons evenement: ‘Ondernemer, tegen wil en dank? Marktonwikkelingen in het landschap van de huisarts’ op 16 februari 2023.

Tijdens het evenement nemen Henk-Jan van Roekel (Van Lanschot) en Ronald Dierdorp (De ZorgAccountants) je in een informele sfeer mee in de actualiteiten en kansen binnen het landschap van huisartsen. Waar staat de huisarts binnen het zorglandschap, welke trends zijn er gaande binnen de sector en hoe kunnen we uitdagingen omzetten naar kansen? Kortom een interessante, leerzame en ontspannen bijeenkomst!

Programma

  • 17.00 uur: Inloop met een broodje
  • 18.00 uur: Presentatie
  • 19.00 uur: Informele borrel

Aanmelden

Zien we jou op 16 februari? Meld je aan door te mailen naar info@dezorgaccountants.nl of bel naar 088-10 20 800. Heb je specifieke dieetwensen (voor het broodje)? Geef dit dan door bij je aanmelding. Let op: er zijn maar beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Heel graag tot dan!

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over cookies.