Over ons

Wij zijn een accountantskantoor met passie voor zorg en welzijn! Onze focus ligt volledig op deze sector. Wij kennen de branche en de werkprocessen en dat levert jou voordeel op in de vorm van pro-actief advies.

Onze kernkwaliteiten

Ontzorgen
Ruimte, vrijheid en mogelijkheden. Geen zorgen voor morgen.
Specialiseren
Maximaal gebruik maken van je talenten. En die van de mensen om je heen.
Activeren
Inspireer en activeer. Ontvlam nieuwe energie.

Omdat wij een persoonlijke, vertrouwelijke band belangrijk vinden, krijg je één vast contactpersoon die je rechtstreeks kunt bereiken. Zo heb je een partner die jou en jouw organisatie goed leert kennen, weet wat er op welk moment speelt in de zorgsector en jou adviseert hoe je het maximale resultaat kunt behalen met betrekking tot een gezonde bedrijfsvoering én klanttevredenheid.

Onze kernwaarden

Vertrouwen
vertrouwen is de basis voor onze samenwerking. Dit fundament is nodig om van jou te krijgen en om aan jou te geven. Vertrouwen in de persoon, in gegevensbescherming, in vaardigheden, in nakomen afspraken, in Good Governance en in De ZorgAccountants.
Positief
Plezier en enthousiasme maken dat wij dagelijks ons werk op de beste wijze kunnen uitvoeren. Gemotiveerde mensen halen het best in zich naar boven en daarmee het beste voor het kantoor, voor de klant en de maatschappij. Een positieve houding brengt ons bij ons doel.
Frisse blik
Soms een beetje eigenwijs, soms prikkelen en vaak heel vernieuwend. Door jou en ons uit te dagen komen we tot de beste inzichten. In plaats van altijd rechtdoor nemen we graag samen met jou een andere koers. Hiermee creëren wij nieuwe inzichten, doorbreken we standaard denkpatronen en ontstaan er alternatieven welke eerder nog niet tot de mogelijkheden bestonden.

Onze professionals zijn op de hoogte van alle actuele financiële, fiscale en cao- regels binnen de zorgsector en hebben specifieke en diepgaande kennis van zorgwet- en regelgeving. Zij volgen de ontwikkelingen op de voet, houden voortdurend hun kennis bij.