frontimage4.jpg

Regelingen bij omzetverlies door de Coronacrisis

Deze week stond bol van de berichten over de diverse mogelijkheden om een subsidie, lening of vergoeding aan te vragen i.v.m. omzetverlies door de Coronacrisis. In eerste instantie hebben wij veelal geadviseerd om alle berichten te volgen en af te wachten maar op dit moment is echter duidelijk geworden dat o.a. het UWV snel voorschotten uitbetaalt hetgeen u financieel wat ruimte kan geven. Graag zetten we de mogelijkheden weer op een rijtje:

Lees meer...

NOW-regeling (waarschijnlijk) vanaf 6 april open voor bedrijven. 

Let op! voor zorgaanbieders mogelijk andere voorziening van toepassing

Geachte relatie,

Dinsdag 31 maart jl. heeft de minister van sociale zaken en werkgelegenheid de langverwachte toelichting gegeven op de NOW regeling (Noodfonds Overbrugging Werkbehoud). De uitvoering van deze regeling ligt in handen van het UWV. 

Lees meer...

WTV wordt Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid!

Maandag 17 maart 2020 heeft de Minister aangegeven dat de regeling werktijdverkorting (WTV) per 17 maart is ingetrokken en er geen ontheffingen meer worden verleend. Er wordt een nieuwe tijdelijke regeling opgesteld, genaamd ‘Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid’ (NOW). Deze is er nog niet!

Lees meer...

Uitstel van betaling kan worden gekregen door ondernemers voor belastingschulden

Geachte cliënt(e),

In deze vreemde tijd heeft de Belastingdienst te kennen gegeven dat er ivm de onzekerheid door het Corona-virus uitstel van betaling kan worden gekregen door ondernemers voor belastingschulden.

Lees meer...