Voor onze vestiging Bilthoven zoeken wij:

Gevorderd Assistent Accountant in Bilthoven

Wij zoeken een collega die onze passie deelt, wil leren en ontwikkelen en sterk is met cijfers. Een persoon die goed is in het onderhouden van relaties en graag samenwerkt. Een contactueel sterke doorzetter die gaat voor het beste resultaat!

Wie zijn wij?

Als Zorg Accountants zijn wij gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector en hebben een aansprekend klantenbestand in het MKB. Onze passie voor de zorg kenmerkt zich door een goed begrip van relevante wet- en regelgeving, de inzet van deskundige medewerkers en bovenal een persoonlijke benadering. En dat is ook precies hetgeen onze klanten zo in ons waarderen.

Functie omschrijving

Als assistent accountant bij de ZorgAccountants verricht je uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van financieel beheer, fiscaliteiten, analyses, rapportages en uiteraard samenstelwerkzaamheden.

Heb je jouw klanten eenmaal doorgrond dan word je al snel betrokken bij het opstellen van adviezen en de bespreking ervan. Wij hebben korte lijnen, zowel binnen het team als naar onze klanten. Hierdoor word je telkens weer uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

In deze functie is het belangrijk dat je in staat bent om een goed evenwicht te vinden tussen zelfstandigheid en samenwerken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of SPD bedrijfsadministratie;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring bij een accountantskantoor of in een brede financieel-administratieve functie in het bedrijfsleven;
  • Een professionele beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Verder beschik je over, een proactieve werkhouding, een sterk analytisch vermogen en sta je sterk in je schoenen.

Wat kan jij van ons verwachten?

Van ons mag je verwachten dat je komt werken in een omgeving waarin je afwisselend werk doet en je de kans krijgt van A tot Z betrokken te zijn bij de klanten uit jouw portefeuille. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer zelfstandigheid je krijgt. Je kunt er op rekenen dat wij met jou in gesprek gaan over jouw ambities en hoe jij je vakinhoudelijk en carrièrematig verder wilt én kunt ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij het volgende:

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband);
  • 8% vakantie toeslag;
  • Pensioenregeling;
  • Mobiliteitsbudget;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.