Voor onze vestiging Bilthoven zoeken wij:

Beginnend Assistent Accountant in Bilthoven

Wij zoeken een leergierige collega die sterk is met cijfers. Iemand die snel zaken oppakt, van afwisseling houdt en die het leuk vindt om samen te werken. Met je enthousiasme weet je collega’s en klanten voor je te winnen en jouw goede contactuele vaardigheden maken het plaatje compleet.

Wie zijn wij?

Als Zorg Accountants zijn wij gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector en hebben een aansprekend klantenbestand in het MKB. Onze passie voor de zorg kenmerkt zich door een goed begrip van relevante wet- en regelgeving, de inzet van deskundige medewerkers en bovenal een persoonlijke benadering. En dat is ook precies hetgeen onze klanten zo in ons waarderen.

Functie omschrijving

Als beginnend assistent accountant bij de ZorgAccountants zijn jouw voornaamste werkzaamheden het samenstellen van jaarrekeningen en adviseren van verschillende klanten. Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Samen met een team van collega’s doe je er alles aan om cliënten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien. Doordat je allerlei soorten werkzaamheden uitvoert, leer je deze klanten steeds beter kennen. Wij hebben korte lijnen, zowel binnen het team als naar onze klanten en schakelen snel. Hierdoor word je telkens weer uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Hoe meer kennis en ervaring je opdoet, hoe meer zelfstandigheid je krijgt. Onze uitgebreide scholingsmogelijkheden bieden alle kansen om jezelf snel te kunnen ontwikkelen!

Wat neem jij mee?

Wij staan voor kwaliteit en dat begint bij goed geschoolde collega’s. Voor ons is het dan ook belangrijk dat jij beschikt over een afgeronde (of gestart bent met) beroepsgerichte HBO opleiding zoals accountancy, bedrijfseconomie of SPD bedrijfsadministratie. Het is mooi als je al wat (stage-)ervaring hebt opgedaan bij een accountantskantoor of op financiële afdeling in het bedrijfsleven. Dit is geen harde eis. Verder spreekt het voor zich dat je jezelf wil ontwikkelen in het vak van accountant. Verder beschik je over, een proactieve werkhouding, een sterk analytisch vermogen en sta je sterk in je schoenen.

Wat kan jij van ons verwachten?

Van ons mag je verwachten dat je komt werken in een omgeving waarin je afwisselend werk doet en je de kans krijgt van A tot Z betrokken te zijn bij de klanten uit jouw portefeuille. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer zelfstandigheid je krijgt. Je kunt er op rekenen dat wij met jou in gesprek gaan over jouw ambities en hoe jij je vakinhoudelijk en carrièrematig verder wilt én kunt ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij het volgende:

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband);
  • 8% vakantie toeslag;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.