Rabobank koppeling met onze boekhouding in Twinfield

Recentelijk heeft de Rabobank een email gestuurd naar alle klanten die gebruik maken van de online boekhoudkoppeling waarin wordt aangegeven dat de huidige boekhoudkoppeling gaat stoppen per 1 juli 2022.

Als u een boekhoudkoppeling heeft bij de Rabobank en wij uw boekhouding voeren,  kunt u onderstaande mail van ons ontvangen:

Geachte cliënt,

In de afgelopen periode heeft u wellicht informatie ontvangen van de Rabobank over hun nieuwe boekhoudkoppeling.
Deze koppeling zorgt ervoor dat banktransacties worden bijgewerkt in uw boekhouding. De huidige Rabobankkoppeling vervalt per 1 juli. Graag nodigen we u uit om de nieuwe bankkoppeling eenmalig in te stellen. Deze handeling is nu alleen beschikbaar voor Rabobankrekeningen en dient vóór 30 juni 2022 afgerond te zijn.

De bankkoppeling is essentieel: zonder uitwisseling van de banktransacties kost het meer tijd om de administratie bij te werken en zal u bankmutaties of afschriften moeten aanleveren via een MT940-bestand.

Wij hebben de nieuwe bankkoppeling voor u voorbereid in Twinfield Boekhouden.

De onderstaande link brengt u naar uw eigen bankomgeving, waar u de koppeling tot stand kan brengen. Vanuit de bankomgeving wordt na uw akkoord een bericht aan Twinfield gestuurd waarna de koppeling tot stand wordt gebracht.

[Link naar de Rabobank koppeling]

We begrijpen dat u mogelijk twijfelt over dit verzoek. Neem gerust contact met ons op om de authenticiteit van dit bericht te verifiëren of met Rabobank als u twijfelt over de te zetten stappen in de bankomgeving.

Met vriendelijke groet,

De ZorgAccountants

Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over cookies.